Τοπογραφικό σχέδιο αγροτεμαχίου σε όλη την ΕλλάδαΤοπογραφικό σχέδιο αγροτεμαχίου

Το Τοπογραφικό Σχέδιο αγροτεμαχίου που βρίσκεται σε Εκτός Σχεδίου περιοχή είναι το σχέδιο που περιγράφει τα χαρακτηριστικά & τη μορφολογία του εδάφους, καθώς και τη θέση & τις διαστάσεις κατασκευών, δρόμων και μονοπατιών,τόσο εντός αυτού, όσο και στην ευρύτερη περιοχή. 

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS διαθέτει σύγχρονα τοπογραφικά όργανα, ολοκληρωμένους γεωδαιτικούς σταθμούς και γεωδαιτικούς δέκτες GPS, υψηλής ακρίβειας και πιστότητας, που είναι απαραίτητα για τη σύνταξη Τοπογραφικών Διαγραμμάτων ενταγμένων στο Ελληνικό Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς (Ε.Γ.Σ.Α. ΄87).


ΝΟΜΙΚΟΙ & ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑΣ  TopoExperts


Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS διαθέτει σύγχρονο τοπογραφικό εξοπλισμό γεωδαιτικών σταθμών υψηλής ακρίβειας και πιστότητας για τη σύνταξη Τοπογραφικών Διαγραμμάτων ενταγμένων στο Ελληνικό Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς (Ε.Γ.Σ.Α. ΄87), που χρησιμεύουν σε:

 • Έκδοση Οικοδομικών Αδειών σε Εκτός Σχεδίου περιοχές
 • Μεταβιβάσεις ακινήτων (ενδεικτικά: αγοραπωλησίες ακινήτων, γονικές παροχές, δωρεές)
 • Δικαστική υπόθεση καταπάτησης & μετατόπισης ορίων
 • Εμβαδομετρήσεις
 • Ενστάσεις στο Κτηματολόγιο
 • Αποτύπωση – Οριοθέτηση ακινήτων
 • Χωρισμό – κατάτμηση άρτιων αγροτεμαχίων
 • Καθορισμό αιγιαλού και παραλίας
 • Αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων – Δασαρχείο
 • Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων
 • Έκδοση άδειας περίφραξης αγροτεμαχίου

Τα τοπογραφικά διαγράμματα συντάσσονται σύμφωνα με τους κανόνες της κείμενης Νομοθεσίας και με αυστηρά τεχνικά κριτήρια.

Στο Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TopoExperts διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων για δικαστικές και πολεοδομικές υποθέσεις

Αδιάσειστη απόδειξη της εμπειρίας του Ελληνικού Κέντρου Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS είναι το πλήθος υποθέσεων που μας έχουν ανατεθεί και έχουμε φέρει εις πέρας με πλήρη επιτυχία.

Οι συνεργάτες του γραφείου μας είναι Διπλωματούχοι Αγρονόμοι & Τοπογράφοι μηχανικοί του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των Πραγματογνωμόνων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS καταφέρνει να διατηρεί την παροχή της υπηρεσίας σύνταξη Τοπογραφικών Διαγραμμάτων σε Εκτός Σχεδίου πόλεως περιοχές σε Χαμηλή Τιμή, χάρη στην πολιτική καθορισμού της τιμής σύμφωνα με τον όγκο εργασίας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος

Χάρτες και διαγράμματα που χρησιμοποιούνται στο τοπογραφικό

Στην σύνταξη του τοπογραφικού σχεδίου χρησιμοποιούνται παλαιά σχέδια και παλαιά διαγράμματα των δημοσίων υπηρεσιών, όπως πράξεις εφαρμογής, παραχωρητήρια του Υπ. Γεωργίας, σχέδια δημοτικής υπηρεσίας, τεχνικές εκθέσεις, σχέδια αρχείου πολεοδομίας και άλλα. 

Ορθή και Άρτια επιστημονική υποστήριξη σε δικαστικές & πολεοδομικές υποθέσεις

Απευθυνθείτε στο 2107622286 και στο 6977679792 για να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας ερώτημα και να δώσουμε λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημά σας.

"Στο Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TopoExperts διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην σύνταξη τοπογραφικού σχεδίου για δικαστικές και πολεοδομικές υποθέσεις ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα."

Επικοινωνία

Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας

TopoExperts

Αθανασίου Διάκου 1, 17237, Υμηττός, Αθήνα

210 7622286

6977 679792

info@photoermineia.gr