Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TopoExperts


Η ομάδα μηχανικών που απαρτίζει το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πολεοδομικά ζητήματα και μπορεί να σας εξασφαλίσει τη λύση σε κάθε τεχνικό ζήτημα, παρέχοντας σας συνολική υποστήριξη.

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS διαθέτει σύγχρονα φωτοερμηνευτικά & φωτογραμμετρικά όργανα, καθώς και σύγχρονο τοπογραφικό εξοπλισμό γεωδαιτικών σταθμών υψηλής ακρίβειας και πιστότητας, με αποτέλεσμα να φέρνει εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές μελέτες με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και ταχύτητα.

Υπεύθυνος του Ελληνικού Κέντρου Φωτοερμηνείας είναι ο Νίκος Σαριδάκης, Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π., ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της Φωτοερμηνείας Αεροφωτογραφιών, της Τοπογραφίας και των Κατασκευών από το έτος 2004 και είναι μέλος του καταλόγου των τεχνικών πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, εξειδικευόμενος στον τομέα της φωτοερμηνείας αεροφωτογραφιών.


ΝΟΜΙΚΟΙ & ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Ορθή και Άρτια επιστημονική υποστήριξη σε δικαστικές & πολεοδομικές υποθέσεις

Απευθυνθείτε στο 2107622286 και στο 6977679792 για να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας ερώτημα και να δώσουμε λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημά σας.

"Στο Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TopoExperts διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην φωτοερμηνεία αεροφωτογραφιών και ιδιαίτερα των εφαρμογών σε δικαστικές και πολεοδομικές υποθέσεις ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα."

Επικοινωνία

Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας

TopoExperts

Αθανασίου Διάκου 1, 17237, Υμηττός, Αθήνα

210 7622286

6977 679792

info@photoermineia.gr