Άδεια Περίφραξης


Περίφραξη ή περίφραγμα είναι η κατασκευή με την οποία διαχωρίζονται μεταξύ τους όμορα οικόπεδα ή γήπεδα, καθώς και το οικόπεδο ή το γήπεδο από τον κοινόχρηστο χώρο. Τα οικόπεδα οριοθετούνται με σταθερούς οριοδείκτες ή περιφράγματα.

Οι περιπτώσεις που δεν απαιτείται έγκριση άδειας δόμησης για περιτοίχιση - περίφραξη της ιδιοκτησίας σας είναι οι ακόλουθες:

  • Απλή περιτοίχιση από λιθοδομή, μέχρι ύψους 1,00 m ή περίφραξη από ελαφρύ υλικό χωρίς σενάζ, γηπέδων σε εκτός σχεδίου περιοχές.
  • Επίσης, επιτρέπεται οριοθέτηση με πασσάλους των κορυφών γηπέδου εντός σχεδίου.

Στην περίπτωση απλής περίφραξης με συρματόπλεγμα ή κοτετσόσυρμα, απαιτείται άδεια μικρής κλίμακας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις απαιτείται άδεια δόμησης, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση συρματοπλέγματος με σενάζ από σκυρόδεμα (μπετόν) στη βάση. Στις περιπτώσεις νέας οικοδομής συνηθέστερα η άδεια περιτοίχισης περιλαμβάνεται στην άδεια δόμησης. Αλλά σε περιπτώσεις που δεν είχε περιληφθεί εξ αρχής, ή σε περιπτώσεις εκτός σχεδίου γηπέδων, πρέπει να εγκριθεί προηγουμένως άδεια δόμησης.

Το Γραφείο μας συντάσσει τα απαραίτητα τεύχη μελετών για την έγκριση άδειας δόμησης για περιτοίχιση -περίφραξη του ακινήτου σας.


ΝΟΜΙΚΟΙ & ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑΣ


Στο Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TopoExperts διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε πολεοδομικές & νομικές υποθέσεις ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η εμπειρία του Ελληνικού Κέντρου Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS σε πολεοδομικές υποθέσεις έχει αποδειχθεί μέσα από πλήθος υποθέσεων, που μας έχουν ανατεθεί και έχουν ολοκληρωθεί με θετική έκβαση.

Οι συνεργάτες του γραφείου μας είναι Διπλωματούχοι Αγρονόμοι & Τοπογράφοι μηχανικοί του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των Πραγματογνωμόνων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας καταφέρνει να διατηρεί την παροχή της υπηρεσίας έκδοση άδειας μικρής κλίμακας σε Χαμηλή Τιμή, χάρη στην πολιτική καθορισμού της τιμής σύμφωνα με τον όγκο εργασίας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS αναλαμβάνει τον εντοπισμό των ορίων του ακινήτου σας και εν συνεχεία την χάραξη αυτών επί του εδάφους. Συγκεκριμένα, ερευνούμε για τους τίτλους ιδιοκτησίας σας, παλαιά τοπογραφικά διαγράμματα και συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ορθή υλοποίηση των ορίων της ιδιοκτησίας σας.

Το Τεχνικό Γραφείο μας καταφέρνει να διατηρεί την παροχή της υπηρεσίας Άδειας Περίφραξης για τoν εντοπισμό, την χάραξη και την έκδοση της απαραίτητης άδειας δόμησης για την περίφραξη του οικοπέδου σας σε Χαμηλές Τιμές, χάρη στην πολιτική καθορισμού της τιμής σύμφωνα με τον όγκο εργασίας.


Επικοινωνία

Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας

TopoExperts

Αθανασίου Διάκου 1, 17237, Υμηττός, Αθήνα

210 7622286

6977 679792

info@photoermineia.gr