Ρύθμιση αυθαιρέτου κτίσματος


Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS αναλαμβάνει την ρύθμιση του αυθαίρετου κτίσματος σας σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις. Το Τεχνικό μας Γραφείο, με τις υπηρεσίες που σας παρέχει, κάνει για εσάς εύκολη την περίπλοκη διαδικασία που θεσπίστηκε, εξασφαλίζοντας για εσάς το επιθυμητό αποτέλεσμα : την ρύθμιση του αυθαίρετου κτίσματός σας και πλέον την δυνατότητα μεταβίβασης αυτού.

Η διαδικασία ρύθμισης των αυθαιρέτων, με τα πλεονεκτήματα αυτής, όπως τα χαμηλά πρόστιμα, είναι μία διαδικασία με σύντομη χρονική διάρκεια, μετά το πέρας της οποίας οι προϋποθέσεις για την ενδεχόμενη ρύθμιση ενός αυθαιρέτου θα γίνουν πολύ πιο αυστηρές και δαπανηρές, για το λόγο αυτό απευθυνθείτε όσο πιο άμεσα γίνεται στο Τεχνικό μας Γραφείο στα τηλέφωνα 6977679792 & 2107622286, για να υπολογίσουμε το πρόστιμό σας και να ξεκινήσουμε άμεσα την διαδικασία ρύθμισης.


ΝΟΜΙΚΟΙ & ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑΣ


Στο Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TopoExperts διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε πολεοδομικές & νομικές υποθέσεις ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η εμπειρία του Ελληνικού Κέντρου Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS σε πολεοδομικές υποθέσεις έχει αποδειχθεί μέσα από πλήθος υποθέσεων, που μας έχουν ανατεθεί και έχουν ολοκληρωθεί με θετική έκβαση.

Οι συνεργάτες του γραφείου μας είναι Διπλωματούχοι Αγρονόμοι & Τοπογράφοι μηχανικοί του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των Πραγματογνωμόνων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας καταφέρνει να διατηρεί την παροχή της υπηρεσίας ρύθμιση αυθαιρέτου σε Χαμηλή Τιμή, χάρη στην πολιτική καθορισμού της τιμής σύμφωνα με τον όγκο εργασίας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας

Επικοινωνία

Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας

TopoExperts

Αθανασίου Διάκου 1, 17237, Υμηττός, Αθήνα

210 7622286

6977 679792

info@photoermineia.gr